Νέος κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ - Από τον αθλητικό εισαγγελέα - iefimerida.gr

Νέος κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ - Από τον αθλητικό εισαγγελέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μπελάδες μπαίνει ο ΠΑΟΚ αφού έπειτα από απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα θα κληθεί σε απολογία προκειμένου να εξεταστούν οι δηλώσεις των ανθρώπων του συλλόγου για δυσφήμηση του αθλήματος.

Ακόμα και το ακραίο σενάριο της αποβολής από τα πλέι-οφ υπάρχει στον ορίζοντα για τον ΠΑΟΚ εφόσον εξεταστεί το ενδεχόμενο δυσφήμησης για τη μη συμμετοχή στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, με τον αθλητικό εισαγγελέα να παρεμβαίνει!

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», η μη συμμετοχή της ομάδας, προκάλεσε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα. Βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό αν κινήθηκε αυτοβούλως ή έπειτα από κλήση της ΕΠΟ, ωστόσο, θα εξεταστούν οι δηλώσεις των ανθρώπων του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, υπό την προέκταση της δυσφήμησης που μπορεί να βάλει σε μεγάλους μπελάδες την ομάδα.

Βάσει πειθαρχικού κώδικα, η κλίμακα μπορεί να ξεκινήσει από τη δυσφήμηση, μέχρι και την διακωμώδηση του ποδοσφαίρου, και μάλιστα, σε κάποια σημεία του αναφέρεται και το σενάριο (ακραίο όμως) της αποβολής από το πρωτάθλημα, που αυτή τη στιγμή «μετατρέπεται» σε πλέι-οφ!


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αθλητικος εισαγγελεας τιμωρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ