Δύο συλλήψεις για κροτίδες στην Κρήτη - iefimerida.gr

Δύο συλλήψεις για κροτίδες στην Κρήτη

Φωτογραφία: Sooc/ Lefteris Partsalis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άτομα συνελήφθησαν σε Ηράκλειο και Λασίθι, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται σε όλη την Κρήτη, καθ' όλη την περίοδο των εορτών του Πάσχα, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. Παράλληλα, κατασχέθηκαν 180 κροτίδες και περισσότερα από 19.000 παιδικά αθύρματα.

Ειδικότερα, σε κατάστημα ιδιοκτησίας 48χρονης σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς τους Α.Τ. Βιάννου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 180 κροτίδες, ενώ σε έλεγχο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου που πραγματοποιήθηκε σε περίπτερο και σε αποθήκη, ιδιοκτησίας 43χρονου,διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 19.043 παιδικά αθύρματα, τα οποία δεν είχαν άδεια από την αρμόδια Αρχή. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη χειροπέδες κροτίδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ