Ντε Μεζιέρ: Ανησυχία για αύξηση του αριθμού των μεταναστών από Λιβύη - iefimerida.gr

Ντε Μεζιέρ: Ανησυχία για αύξηση του αριθμού των μεταναστών από Λιβύη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μετανάστες δεν θα πρέπει πλέον να μπορούν να φτάνουν στη Γερμανία και την Ευρώπη μέσω της οδού των Βαλκανίων, δήλωσε σήμερα ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ, ο οποίος εξέφρασε επίσης την ανησυχία του ότι ο αριθμός των προσφύγων θα αυξηθεί καθώς φθάνουν πλέον άνθρωποι μέσω της Λιβύης και της Ιταλίας.

«Είναι σαφές ότι η Βαλκανική οδός ανήκει πλέον στο παρελθόν και δεν είναι ούτε θα πρέπει να γίνει ξανά ένα μέρος απ' όπου άνθρωποι θα περνούν για να φθάνουν στη Γερμανία και την Αυστρία και το κέντρο της Ευρώπης», δήλωσε ο ντε Μεζιέρ σε συνέντευξη Τύπου στο Πότσδαμ.

«Τώρα το ζήτημα είναι οι εναλλακτικές οδοί στην Βαλκανική οδό, ενώ ανησυχούμε επίσης ότι θα έχουμε αυξανόμενους αριθμούς προσφύγων και πάλι, καθώς έρχονται μέσω της Λιβύης και της Ιταλίας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντε Μεζιέρ πρόσφυγες βαλκανικη οδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ