Συρία: Πάνω από 200 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους σε μία εβδομάδα - iefimerida.gr

Συρία: Πάνω από 200 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους σε μία εβδομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 202 άμαχοι σκοτώθηκαν τις 7 τελευταίες ημέρες από βομβαρδισμούς στο Χαλέπι.

Συγκεκριμένα οι αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν εναντίον ανταρτοκρατούμενων περιοχών του Χαλεπιού, στοίχισαν μέσα στις επτά τελευταίες ημέρες τη ζωή σε 123 αμάχους, στους οποίους περιλαμβάνονται 18 παιδιά, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.
Εβδομήντα ένας άμαχοι, ανάμεσα στους οποίους 13 παιδιά, σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς που πραγματοποίησαν οι αντάρτες εναντίον περιοχών της πόλης που ελέγχονται από την κυβέρνηση στη διάρκεια αυτής της περιόδου, διευκρίνισε το Παρατηρητήριο, που έχει την έδρα του στη Βρετανία.
Άλλοι οκτώ άμαχοι, ανάμεσα στους οποίους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς που πραγματοποίησε η κυβέρνηση εναντίον περιοχών που δεν ελέγχει στην πόλη, πρόσθεσε το Παρατηρητήριο, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαλέπι Συρία θύματα βομβαρδισμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ