Ανησυχούν για μεταναστευτικό και οικονομική κατάσταση οι tour operators - iefimerida.gr

Ανησυχούν για μεταναστευτικό και οικονομική κατάσταση οι tour operators

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Tour Οperators εξακολουθούν να εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και το μεταναστευτικό αλλά και για θέματα ασφαλείας στην Τουρκία και την Ευρώπη.

Τη διαπίστωση αυτή εκφράζει η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού μετά τη συμμετοχή της στην έκθεση τουρισμού COTMM στο Πεκίνο. Σύμφωνα με τη ΓΕΠΟΕΤ οι κινέζοι τουρίστους αναζητούν νέους ελληνικούς προορισμούς.

Για παράδειγμα η Ζάκυνθος θα αποτελέσει έναν νέο προορισμό, καθώς μέσω της κορεατικής σειράς «Απόγονοι του Ηλιου» που ξεκίνησε να προβάλλεται στη Κίνα τον Φεβρουάριο, η προβολή της χώρας μας και του νησιού είναι σημαντική. Εξίσου μεγάλη απήχηση και συμβολή στην άνοδο των τουριστών από την Κίνα είχε η σειρά «Beijing Love Story» μέρος της οποίας γυρίστηκε στη Σαντορίνη το 2013 και προβλήθηκε στη Κίνα το 2014.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τη ΓΕΟΠΕΤ η αγορά της Κίνας επιχειρεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος των μειωμένων κρατήσεων του χειμώνα, καθώς ήρθη ένα από τα εμπόδια που ήταν η λειτουργία των visa centers μόνο σε τρεις τοποθεσίες, καθώς σήμερα λειτουργούν 12 visa centers, ενώ σύντομα θα φθάσουν τα 15

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρισμός Κίνα tour operators ΓΕΠΟΕΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ