Χωρίς τρένα και προαστιακό από Μ. Σάββατο στις 18:00 - iefimerida.gr

Χωρίς τρένα και προαστιακό από Μ. Σάββατο στις 18:00

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος το Μ.Σάββατο, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα.

Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, δεν θα πραγματοποιηθεί και κανένα δρομολόγιο προαστιακού

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στάση εργασίας στο ΜΕΤΡΟ

Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί θα πραγματοποιήσουν την Πρωτομαγιά oι εργαζόμενοι στο Μετρό, δηλώνοντας πως «η 1η του Μάη είναι απεργία, δεν είναι αργία».

Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), αναφέρει πως μετέχει στην πανελλαδική απεργία με τη στάση εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απεργία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Προαστιακός μετρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ