Europa League: Υποβρύχιο... βύθισε την Λίβερπουλ – Πήρε ισοπαλία η Σεβίλλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Υποβρύχιο... βύθισε την Λίβερπουλ – Πήρε ισοπαλία η Σεβίλλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους πρώτους ημιτελικούς του Europa League καμία ομάδα δεν... καθάρισε την πρόκριση στον τελικό της 18ης Μαΐου στην Βασιλεία της Ελβετίας.

Η Λίβερπουλ δέχθηκε γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και έχασε από την Βιγιαρεάλ (1-0), δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό του «Ανφιλντ». Το γκολ για την ισπανική ομάδα έβαλε ο Αντριάλ Λόπεζ στο 92' και... πάγωσε τον Κλοπ.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, στην Ουκρανία η Σεβίλλη προηγήθηκε μόλις στο 6' με τον Βιτόλο, αλλά η Σαχτάρ Ντόνετσκ επανήλθε άμεσα. Στο 23' ο Μάρλος ισοφάρισε και το προβάδισμα έδωσε στο 36' ο Στεπανένκο, όμως η Σεβίλλη... μίλησε στο τέλος. Με πέναλτι του Γκαμέιρο στο 82' πήρε το πολύτιμο 2-2 που της δίνει πολλές ελπίδες για να είναι ξανά στον τελικό του Europa League για να το κατακτήσει για 3η σερί χρονιά, έχοντας την ρεβάνς στην Ανδαλουσία.

Οι ρεβάνς και των δύο ημιτελικών θα διεξαχθούν την Πέμπτη 5 Μαϊου.

Τα γκολ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Βιγιαρεάλ Λίβερπουλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ