Συγκλονιστικό βίντεο: Πεθαίνοντας για τον ISIS- Οι γκάφες τζιχαντιστών σε ώρα μάχης - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό βίντεο: Πεθαίνοντας για τον ISIS- Οι γκάφες τζιχαντιστών σε ώρα μάχης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γκάφες, πανικός και τραγικά λάθη, είναι το αποτέλεσμα μιας αποστολής τζιχαντιστών του ISIS που καταγράφονται σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο.

Οι σκηνές που διαδραματίζονται είναι από κάμερα σε κράνος ενός εκ των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους και δημοσιεύονται από το Vice News.

Πρόκειται για σκηνές από τον Μάρτιο του 2016, όπου μια ομάδα τζιχαντιστών, επιβιβασμένη σε θωρακισμένο όχημα, αποχαιρετά τους συντρόφους της και φεύγει για μάχη με Κούρδους Πεσμεργκά, κοντά στο Μοσούλη.

Λίγο αργότερα ξεκινά η μάχη. Ομως οι μαχητές του ISIS αποδεικνύονται σχεδόν άσχετοι από πολεμικές συγκρούσεις, αφού ψάχνουν να βρουν τα πυρομαχικά τους, δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τον οπλισμό τους και εκνευρίζονται μεταξύ τους.

Οταν ένας πύραυλος ακινητοποιεί το όχημά τους και σκοτώνει τον οδηγό του, οι μαχητές του ISIS το εγκαταλείπουν και προσπαθούν να διαφύγουν. Ομως τραυματίζεται ο άνδρας που έχει την κάμερα στο κράνος του και λίγο αργότερα σταματά η λήψη.

Συγκλονιστικό βίντεο: Πεθαίνοντας για τον ISIS- Οι γκάφες τζιχαντιστών σε ώρα μάχης  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Isis θάνατος αυτοκτονία Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ