Οι ταινίες της εβδομάδας: Ανιστον, Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Χάντσον μαζί, βγάζουν γέλιο[κριτική & τρέιλερ] - iefimerida.gr

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ανιστον, Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Χάντσον μαζί, βγάζουν γέλιο[κριτική & τρέιλερ]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ταινίες κάνουν Μ. Πέμπτη πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Οι υπόλοιπες ακολουθούν την Κυριακή του Πάσχα.

Ιστορικά Δράματα, μητέρες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, χορευτές του Τάνγκο από την Αργεντινή, μια “Θάλασσα από Δέντρα” και επαναστατικές κωμωδίες ανακατεύονται χαρούμενα σ’ αυτήν την χριστιανική εβδομάδα των παθών της χώρας.

Εξωτικές επιλογές αλλά χωρίς τίποτα βαρύγδουπο.

Ανάσταση: Ιστορικό Δράμα, ΗΠΑ / 2016

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ανιστον, Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Χάντσον μαζί, βγάζουν γέλιο[κριτική & τρέιλερ] | iefimerida.gr 0


Risen
Σκηνοθεσία: Κέβιν Ρέινολντς
Παίζουν: Τζόζεφ Φάινς, Τομ Φέλντον, Κλιφ Κέρτις, Μαρία Μπόττο, Πήτερ Ουόλτινγκ, Πήτερ Φερθ.

Τι Συμβαίνει:
Ο Κλάβιος, ενός πανίσχυρος Ρωμαίος στρατιωτικός (Τζόζεφ Φάινς) και ο Λούκιος (Τομ Φέλντον), ο υπασπιστής του, έχουν επιφορτιστεί από τον Πόντιο Πιλάτο με το καθήκον να ανακαλύψουν τι απέγινε το σώμα του Χριστού (Κλιφ Κέρτις) μετά τη σταύρωση και ταφή του. Το σώμα πρέπει να βρεθεί επειγόντως, ώστε να σταματήσουν οι φήμες περί Ανάστασης και επικείμενου ερχομού του Μεσσία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία για αιματηρές εξεγέρσεις στην Ιερουσαλήμ.
Στην ταινία Risen o σκηνοθέτης Kevin Reynolds (Ο Κόμης Μόντε Κρίστο, Ρομπέν των Δασών) εξετάζει από τη δική του οπτική τα γεγονότα που προηγήθηκαν και αυτά που ακολούθησαν μετά την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.
Η ταινία ξεχωρίζει για την ανατρεπτική της οπτική, καθώς αντιμετωπίζει την πασίγνωστη ιστορία της Ανάστασης ως ένα μυστήριο, το οποίο καλείται να λύσει ένας καχύποπτος Ρωμαίος στρατιώτης. Χάρη στα θεαματικά της τοπία, στις έντονες σκηνές μάχης, στους γήινους χαρακτήρες και το μυστήριο της πλοκής, η ταινία απευθύνεται σε ευρύ κοινό. Η ταινία αγκαλιάζει το μυστήριο του Χριστού μέσα από μία πρωτότυπη ματιά.
«Δεν υποδεικνύουμε σε κάποιον τι πρέπει να πιστέψει» λέει ο σκηνοθέτης. «Κάποιοι μπορούν να αξιοποιήσουν την ταινία ως ένα όχημα για το δικό τους πνευματικό ταξίδι. Άλλοι απλώς θα απολαύσουν την ιστορία μέσα από μια καθαρά κινηματογραφική οπτική».

Ράτσετ και Κλανκ: Μεταγλωτισμένο, Αnimation, 2016

Η Γιορτή της Μητέρας: Κωμωδία, ΗΠΑ / 2016

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ανιστον, Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Χάντσον μαζί, βγάζουν γέλιο[κριτική & τρέιλερ] | iefimerida.gr 1


Mother’s Day
Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ
Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζέισον Σουντέικις, Κέιτ Χάτσον, Μπριτ Ρόμπερτσον.

Τι Συμβαίνει:
Η γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και οι μαμάδες όλου του κόσμου ετοιμάζονται να την υποδεχθούν!
Τέσσερις γυναίκες θα γιορτάσουν την Ημέρα της Μητέρας και θα προσπαθήσουν να παίξουν το μητρικό τους ρόλο σωστά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουν.
Ο Γκάρυ Μάρσαλ με 5 ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους προσπαθεί να αναδείξει μέσα από δυσάρεστα γεγονότα την ευτράπελη μεριά της μητρότητας. Μέλλουσες μητέρες, ανύπαντρες μητέρες, μητριές, ομόφυλες μητέρες, εν διαστάσει μητέρες, μητέρες όλων των ειδών, προσπαθούν να παίξουν σωστά το ρόλο τους μέσα από κάθε λογής αντιξοότητες. Ανάμεσα τους κι ένας πατέρας.
Η Σάντι (Τζένιφερ Άνιστον) προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με το πρόσφατο διαζύγιό της, ενώ η Μιράντα (Τζούλια Ρόμπερτς) είναι μια πετυχημένη τηλεοπτική παρουσιάστρια που δεν έκανε οικογένεια και δεν χάρηκε τη ζωή της μητέρας. Η Τζέσσε (Κέιτ Χάτσον) και η Γκάμπι είναι δυο αδελφές που θα δεχθούν ξαφνικά την επίσκεψη της θεοσεβούμενης μητέρας τους στο σπίτι. Το πρόβλημα είναι πως η μητέρα τους δεν ξέρει πως η Γκάμπι έχει παντρευτεί άλλη γυναίκα, ενώ η Τζέσε έχει παντρευτεί έναν Ινδό! Στην ιστορία μπλέκεται και η Κρίστιν (Μπριτ Ρόμπερτσον), μια νεαρή μητέρα που δεν έχει συναντήσει ποτέ τη μητέρα της!
Τέλος ο Μπράντλεϊ (Τζέισον Σουντέικις) είναι ένας πατέρας που ετοιμάζεται ναι γιορτάσει τη γιορτή της Μητέρας με τις δυο του κόρες ένα χρόνο μετά το θάνατο της γυναίκας του.
Οι ιστορίες όλων αυτών μπλέκονται έξυπνα και συμπληρώνουν το παζλ της ταινίας με τη μητέρα στο κέντρο της εικόνας. Οι δύο τρεις σεναριακές ανατροπές, όπως αυτή με την Τζούλια Ρόμπερτς, διατηρούν το ενδιαφέρον του θεατή ενώ δίνουν και λαβές για μερικές τρυφερές ερμηνείες όπως αυτή της Μπριτ Ρόμπερτσον. Ο σκηνοθέτης Γκάρυ Μάρσαλ (Pretty Woman) με τον ήπιο σκηνοθετικό του τόνο, σκιαγραφεί δυνατούς χαρακτήρες γυναικών με μια ανάλαφρη διάθεση κι αφηγείται την ιστορία του, επιμένοντας σε κάθε σκηνή να αναδείξει τη χιουμοριστική της πλευρά. Πολλές φορές τα καταφέρνει... Πρόκειται για μια αισιόδοξη καλοστημένη και καλογραμμένη εμπορική παραγωγή που προσφέρει απλόχερα ανάλαφρη διασκέδαση σε όποιον δε ζητά και πάρα πολλά από μια ταινία.


Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα. Φαντασίας, ΗΠΑ / 2016

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ανιστον, Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Χάντσον μαζί, βγάζουν γέλιο[κριτική & τρέιλερ] | iefimerida.gr 2


The Huntsman
Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Νικολά Τρογιάν
Παίζουν: Τζέσικα Τσαστέιν, Κρις Χέμσγουορθ, Έμιλι Μπλαντ, Σαρλίζ Θίρον, Σαμ Κλάφλιν, Σέρινταν Σμιθ.

Τι Συμβαίνει:
Το 2012 η ταινία Η Χιονάτη και ο Κυνηγός αναβίωσε το πολυαγαπημένο παραμύθι δίνοντάς του μια πιο σκοτεινή, επική διάσταση και το κοινό επιβράβευσε τόσο πολύ την ιδέα που η ταινία συγκέντρωσε σχεδόν 140 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.
Τώρα ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε την ιστορία πριν τη Χιονάτη. O φανταστικός κόσμος της ταινίας Η Χιονάτη κι ο Κυνηγός διευρύνεται και μαθαίνουμε πόσο άρρηκτα συνδεδεμένη είναι η μοίρα του Κυνηγού Έρικ (Κρις Χέμσγουορθ) με τη Βασίλισσα Ραβένα (Σαρλίζ Θίρόν).
Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, (Έμιλυ Μπλαντ) με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ.
Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα (Τζέσικα Τσάστεην) να βοηθήσουν τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασίλισσα, αλλιώς εκείνη και το Κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.
Επιστροφή, λοιπόν, σε έναν ψευδοϊστορικό φανταστικό κόσμο, με τη μαγεία και τον έρωτα να στήνουν χορό και να παρασέρνουν τους Κρις Χέμσγουορθ και Τζέσικα Τσαστέιν από τη μια, ως το νεαρό, ερωτευμένο ζευγάρι, και τις δύο αδερφές από την άλλη, τη Ραβένα και τη Φρέια, που προσπαθούν να εξοντώσουν η μία την άλλη και η πιο δυνατή να κυριαρχήσει στον κόσμο. (Πρεμιέρα Μ. Πέμπτη)

Μια Θάλασσα από Δέντρα

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ανιστον, Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Χάντσον μαζί, βγάζουν γέλιο[κριτική & τρέιλερ] | iefimerida.gr 3


The Sea of Trees

Σκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ
Παίζουν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Ναόμι Ουότς, Κεν Ουατανάμπε, Κέιτι Άσελτον, Τζόρνταν Γκαβάρις

Τι Συμβαίνει:
To γραφικό δάσος Aοκιγκάχαρα στην Ιαπωνία που αποκαλείται και Θάλασσα από δέντρα βρίσκεται στους πρόποδες του Όρους Φίτζι και λέγεται πως είναι καταραμένο από τις χιλιάδες ψυχές που έχουν αυτοκτονήσει εδώ και πολλά χρόνια.
Η αγάπη και η απώλεια οδηγούν τον Αμερικανό επιστήμονα Άρθουρ Μπρέναν (Μάθιου Μακόναχυ) από την άλλη μεριά του κόσμου, σε αυτή τη περιοχή, η οποία περιγράφεται σαν το τέλειο μέρος για να αυτοκτονήσει κανείς.
Εκεί, συναντά τον Ιάπωνα Τακούμι, ο οποίος έχει μετανοιώσει και δεν επιθυμεί πια να πεθάνει, αλλά έχει χάσει τον δρόμο του. Μη μπορώντας να τον αφήσει πίσω, ο Άρθουρ επενδύει όση ενέργεια τού έχει απομείνει για να σώσει τον Τακούμι. Η μάχη τους να επιβιώσουν και να αποδράσουν από το δάσος θα φέρει στο προσκήνιο, μέσω μιας σειράς φλας μπακ επώδυνες αναμνήσεις του άτυχου γάμου του Μπρέναν και της πεθαμένης πια γυναίκας του. Τελικά ο Άρθουρ θα συνειδητοποιήσει ότι η δοκιμασία αυτή δεν είναι παρά ένα δώρο που θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή του.
Μυστικιστική διάθεση, οικογενειακό μελόδραμα και αγώνας δύσκολης επιβίωσης αποτελούν ένα δύσκολο στην κατάποση μείγμα από έναν κατά τα άλλα πολύ καλό βραβευμένο σκηνοθέτη. Εδώ ο Γκας Βαν Σαντ (Elephant) προσπαθεί να συγκεράσει διάφορα είδη κινηματογράφου αλλά μάλλον η προσπάθεια του αυτή φαίνεται να μην τελεσφορεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα ενδιαφέρον μεν, αλλά αρκετά επίπεδο φιλμ.


Το Τελευταίο μας Τανγκό: Ντοκιμαντέρ, Γερμανία / 2015

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ανιστον, Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Χάντσον μαζί, βγάζουν γέλιο[κριτική & τρέιλερ] | iefimerida.gr 4


Our Last Tango
Σκηνοθεσία: Τζέρμαν Κραλ
Παίζουν: Μαρία Νιέβες, Χουάν Κάρλος Κόπες

Τι Συμβαίνει:
Πρόκειται για την ιστορία αγάπης αλλά και της αγάπης τους για χορό, για δύο από τους πιο διάσημους κι αγαπημένους χορευτές στην ιστορία του τανγκό.
Η Maria Nieves Rego (80) και ο Juan Carlos Copes (83) γνωρίστηκαν όταν ήταν 14 και 17 αντίστοιχα και χόρεψαν μαζί για περίπου πενήντα χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια αγάπησαν και μίσησαν ο ένας τον άλλον και πέρασαν πολλούς επίπονους χωρισμούς αλλά πάντα στο τέλος γύριζαν πίσω ο ένας στον άλλον. Τελικά αυτός την άφησε για μια γυναίκα 20 χρόνια νεότερη του, με την οποία και έκαναν μαζί δύο παιδιά.
Τώρα, στη δύση της ζωής τους, ο Juan και η Maria θέλουν να μοιραστούν την ιστορία της αγάπης και του μίσους τους.
Στην ταινία, οι δυο τους λένε την ιστορία τους σε μια ομάδα νέων χορευτών και χορογράφων τανγκό από το Μπούενος Άϊρες, οι οποίοι και μεταμορφώνουν τις πιο όμορφες, συγκινητικές και δραματικές στιγμές του ζευγαριού σε μοναδικές τανγκό-χορογραφίες.
Ενώ «TO TΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΑΝΓΚΟ» εξιστορεί την ιστορία του Juan και της Maria, παράλληλα βλέπουμε την βαθιά επιρροή που είχε το ζευγάρι στο τανγκό τα τελευταία 50 χρόνια, καθώς ήταν οι πρώτοι που πήραν το τανγκό από τα κλαμπ του Μπουένος Άιρες για να το φέρουν στις κορυφαίες θεατρικές σκηνές του κόσμου.
Γεννήθηκαν στη χρυσή εποχή του τανγκό, όταν ο χορός ήταν η “διασκέδαση των φτωχών ανθρώπων” και παράτησαν τα πάντα για να αφιερώσουν την ζωή τους σε αυτό. Όμως στη συνέχεια ήρθε το Rock n’ Roll, και με αυτό η πτώση αυτού του παθιασμένου χορού από την Αργεντινή.
Όμως ο Juan, η Maria και οι φίλοι τους, ποτέ δεν το εγκατέλειψαν. Κανένας δεν ήταν πιο αποφασισμένος όσο ο Juan, ο οποίος και δημιούργησε το πρώτο Tango Show, το οποίο έδειχνε το τάνγκο σε όλο τον κόσμο. Η αποφασιστικότητα του απέδωσε καρπούς: σύντομα ξεκίνησαν περιοδεία στη Λατινική Αμερική και λίγο αργότερα στη Νέα Υόρκη. Αυτά τα χρόνια ήταν ναι μεν γεμάτα με υπέροχες στιγμές αλλά και χρόνια εξαιρετικά δύσκολα. Τότε το τανγκό ήταν άγνωστο στις ΗΠΑ. Δεν είχαν χρήματα και προσπαθούσαν να επιβιώσουν. Μέχρι τη στιγμή που ο Juan είχε μια τρελή ιδέα: να χορέψει πάνω στο τραπέζι. Αυτή η παράσταση από τότε έγινε το σήμα κατατεθέν τους και με αυτήν ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η Maria όμως ένιωσε νοσταλγία και ήθελε να επιστρέψει στην Αργεντινή. Το μόνο που πραγματικά είχε σημασία για αυτήν, ήταν ο Juan. Αυτός όμως για το μόνο που νοιαζόταν, ήταν το τανγκό.
Μετά από επιμονή της Maria, παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας και επέστρεψαν στην Αργεντινή, μέχρι που ο Juan έφυγε σε παγκόσμια περιοδεία, χωρίς τη Maria. Αυτό κατέστρεψε τη Maria, που ερωτεύτηκε έναν άλλον άντρα, τον οποίο γνώρισε σε μια μιλόνγκα. Όταν ο Juan επέστρεψε μετά από δύο χρόνια , προσπάθησε να ξανακερδίσει την καρδιά της. Έκαναν ξανά προσπάθειες να ζήσουν και να χορέψουν μαζί αλλά για μια ακόμα φορά, η πληθωρική ζωή του Juan, ο οποίος συνέχιζε να πίνει πολύ και να πηγαίνει με άλλες γυναίκες, έριξε ψυχολογικά τη Maria. Το μεγαλύτερο βέβαια σοκ, το έπαθε όταν ο Juan γνώρισε την –μέχρι σήμερα – σύζυγό του και έμαθε οτι περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.
Χρόνια μετά, τελειώνοντας μια περιοδεία στην Ιαπωνία, ο Juan επέλεξε να σταματήσουν να είναι ζευγάρι στο χορό. Αυτό ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την Maria, που ήταν ήδη πάνω από 60 ετών, με αποτέλεσμα να την ρίξει στην κατάθλιψη και να χάσει όλη την υπερηφάνεια και την αυτοπεποίθηση της.
Έπρεπε να περάσουν κάποια χρόνια, να μαζέψει τα κομμάτια της, να ξαναβρεί το θάρρος να χορέψει και να ξαναγευτεί το πολυπόθητο χειροκρότημα του κοινού. Σήμερα, χωρίς να έχει δίπλα της τον παρτενέρ της ζωής της, θέλει να επιστρέψει... και σαν γυναίκα και σαν καλλιτέχνης.
Όμορφο και συμμαζεμένο ντοκυμαντέρ που η παρουσία του Βιμ Βέντερς στην παραγωγή δίνει ένα στοιχείο εγκυρότητας που δύσκολα μπορεί να περιφρονήσει κανείς.

Ράτσετ και Κλανκ: Μεταγλωτισμένο, Αnimation, 2016

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ανιστον, Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Χάντσον μαζί, βγάζουν γέλιο[κριτική & τρέιλερ] | iefimerida.gr 5


Ratchet & Clank

Τι Συμβαίνει:
Ο Ράτσετ και ο Κλανκ, δύο απίθανοι ήρωες, πρέπει να σταματήσουν έναν μοχθηρό εξωγήινο, τον Πρόεδρο Ντρεκ, πριν καταστρέψει όλους τους πλανήτες του γαλαξία Σολάνα. Ο Ράτσετ είναι ο τελευταίος του είδους του - ένας αθώος ‘Λόμπαξ’ που μεγάλωσε μόνος του χωρίς οικογένεια. Ο Κλανκ είναι ένα μικροσκοπικό, αλλά πανέξυπνο ρομπότ. Όταν οι δυο φίλοι θα ανακαλύψουν ένα επικίνδυνο όπλο ικανό να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Ρέιντζερς του Γαλαξία για να σώσουν τον κόσμο. Στην πορεία θα μάθουν τι σημαίνει ηρωισμός, φιλία αλλά και τη σημασία της αυτοθυσίας. Το «Ράτσετ & Κλανκ» είναι βασισμένο στο δημοφιλές video game του Sony PlayStation. (Πρεμιέρα Μ.Πέμπτη)

Πάμε για Επανάσταση; Κωμωδία, Γαλλία / 2016

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ανιστον, Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Χάντσον μαζί, βγάζουν γέλιο[κριτική & τρέιλερ] | iefimerida.gr 6


Les Visiteurs: La Revolution

Σκηνοθεσία: Ζαν Μαρί Πουαρέ
Παίζουν: Κριστιάν Κλαβιέ, Ζαν Ρενό, Μαρί-Αν Σαζέλ, Μαρί-Αν Σαζέλ, Φρανκ Ντιμπός, Καρίν Βιάρ, Σιλβί Τεστίντ

Τι Συμβαίνει:
Εγκλωβισμένοι κάπου στους μακριούς διαδρόμους της Ιστορίας, σ’ ένα τρελό ταξίδι στον χρόνο, ο Godefroy de Montmirail και ο πιστός υπηρέτης του, Jaquoille, ξεβράζονται σε μια περίοδο συγκλονιστικών πολιτικών εξελίξεων και κοινωνικών ανακατατάξεων: τη Γαλλική Επανάσταση… Και πιο συγκεκριμένα, κατά την φοβερά επικίνδυνη περίοδο της Μεγάλης Τρομοκρατίας (La Terreur), κατά τη διάρκεια της οποίας οι απόγονοι του Jaquoille La Fripouile, φανατικοί επαναστάτες, καταλαμβάνουν το κάστρο και όλα τα περιουσιακά στοιχεία των απογόνων του Godefroy de Montmirail, αλαζόνων αριστοκρατών που τρέπονται σε φυγή με τη ζωή τους να κρέμεται από μία κλωστή.
Το δημοφιλές Γαλλικό φραντσάιζ της δεκαετίας του '90 με πρωταγωνιστές τους Ζαν Ρενό και Κριστιάν Κλαβιέ που έκοψε πάνω από 20 εκατομμύρια εισιτήρια, επανεκκινείται από την Gaumont αναμιγνύοντας όλες τις γενιές με φρέσκιες και μοντέρνες ιδέες.
Οι Ρενό και Κλαβιέ είναι επικεφαλής του καστ ως κωμικοί ταξιδιώτες στο χρόνο υποδυόμενοι όπως και πριν από 20 χρόνια τους Γκόντφροϊ και Τζάκας. Οι δύσμοιροι αντι-ήρωες, τώρα πάνε πίσω στην καρδιά της Γαλλικής Επανάστασης!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ