Η ιστορία αγάπης και ύπνου που έλιωσε το Ιντερνετ -Μωρό κοιμάται αγκαλιά με τρία κουτάβια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ιστορία αγάπης και ύπνου που έλιωσε το Ιντερνετ -Μωρό κοιμάται αγκαλιά με τρία κουτάβια [βίντεο]

Φωτογραφία: instagram.com/youngbullies/
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To γύρο του Διαδικτύου, κάνοντας τους πάντες να λιώσουν, κάνε ένα βίντεο με ένα βρέφος που κοιμάται αγκαλιά με τρία... κουταβάκια!

Το βίντεο πόσταρε στο Facebook η παιδική μάρκα ρούχων showpo και δείχνει τα μικροσκοπικά κουτάβια να κοιμούνται πάνω στο βρέφος το οποίο κοιμάται... μακάρια.

Παρότι το βίντεο έχει διάρκεια μόλις 15 δευτερολέπτων έχει καταφέρει να κάψει καρδιές και να προκαλέσει κύμα σχολίων (σχεδόν 8.000) στα social media, ενώ το έχουν δει, μέσα σε λίγες ώρες, πάνω από 460.000 άτομα.

Η ιστορία αγάπης και ύπνου που έλιωσε το Ιντερνετ -Μωρό κοιμάται αγκαλιά με τρία κουτάβια [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε, πιθανότατα, ως απάντηση στη μελέτη που είδε πριν μερικές ημέρες το φως της δημοσιότητας και κατέληγε στο συμπέρασμα ότι στα σκυλιά δεν αρέσουν οι αγκαλιές και πρόκειται για αναδημοσίευση από το λογαριασμό στο Instagram «youngbullies»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουτάβι ύπνο μωρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ