Ο Σνόουντεν έγινε ταινία -Το συναρπαστικό τρέιλερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σνόουντεν έγινε ταινία -Το συναρπαστικό τρέιλερ [βίντεο]

Φωτογραφία:  EPA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας «Snowden» του Όλιβερ Στόουν είναι γεγονός.

Η ταινία γυρίστηκε στο Μόναχο της Γερμανίας και είναι βασισμένη στο βιβλίο του δημοσιογράφου Λουκ Χάρντινγκ, «The Snowden Files: The Inside Story of the World’s Most Wanted Man», αλλά και στο «Time of the Octopus» του Κουτσερένα.

Κεντρικός ήρωας δεν είναι άλλος από τον Έντουαρντ Σνόουντεν ο οποίος εργαζόταν για την NSA και την CIA ως τεχνικός διαχειριστής ηλεκτρονικών συστημάτων, τον οποίο ο Όλιβερ Στόουν έχει χαρακτηρίσει ως ήρωα δηλώνοντας μάλιστα ότι ο Σνόουντεν αποκάλυψε πράγματα που θα έπρεπε να ξέρουμε όλοι μας, και πως η Αμερικανική Κυβέρνηση επανειλημμένα παραβιάζει τα δικαιώματα των πολιτών της.

Το 2013, ο Σνόουντεν διοχέτευσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης απόρρητες πληροφορίες από την NSA, υπηρεσία εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ σχετικά με τα προγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι αμερικανικές και βρετανικές κυβερνήσεις.

Οι πληροφορίες αποκάλυψαν τα προγράμματα παρακολούθησης που χρησιμοποιούσε η NSA και τις μεθόδους που ακολουθούσε σε συνεργασία με εταιρείες τηλεπικοινωνιών αλλά και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Πηγή βίντεο:Open Road Films

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταινία Σνόουντεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ