Ωρα Europa Leaue: Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ και Σαχτάρ-Σεβίλλη στα ημιτελικά - iefimerida.gr

Ωρα Europa Leaue: Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ και Σαχτάρ-Σεβίλλη στα ημιτελικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δύο ημιτελικοί του Champions League είχαν μόλις ένα γκολ. Αυτό της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Μπάγερν. Οι ημιτελικοί του Europa League παίρνουν απόψε την σκυτάλη και οι τέσσερις ομάδες υπόσχονται σαφώς καλύτερο θέαμα.

Στο «Μαδριγάλ» η Βιγιαρέαλ έχοντας διαγράψει εξαιρετική πορεία μέσα στη σεζόν τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, καλείται να ξεπεράσει ένα ακόμη δύσκολο εμπόδιο. Μετά τις Νάπολι και Σπάρτα Πράγας, απέναντί της θα βρεθεί η Λίβερπουλ με τους παίκτες του Μαρθελίνιο να έχουν να αντιμετωπίσουν και την μέτρια εικόνα τους το τελευταίο διάστημα στις εντός συνόρων εμφανίσεις τους. Ο Λέο Μπαπτιστάο, ο οποίος έχει χάσει τη θέση βασικού στα τελευταία ματς, είναι δεδομένα εκτός ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Μουστάτσιο.

Αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά, στο Λβιβ, η Σαχτάρ υποδέχεται την υπερομάδα του θεσμού. Η Σεβίλλη, η οποία έχει μετατρέψει σε δική της υπόθεση το Europa League θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ουκρανών και να βρεθεί σε έναν ακόμη τελικό. Η ομάδα της Ανδαλουσίας απειλεί την Σαχτάρ με την πρώτη της ήττα στο θεσμό όμως στη φετινή κούρσα έχει μόλις μια νίκη μακριά από το «Σάντσεθ Πιθχουάν». Ο Φρεντ αποτελεί τη μοναδική απουσία της Σαχτάρ λόγω τιμωρίας ενώ για τη Σεβίλλη θα απουσιάσουν οι Βιτόλο, Τρεμουλινάς, Ραμί και Ρέγες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ (22.05 ΟΤΕ Sport 1)
Σαχτάρ - Σεβίλλη (22.05 ΟΤΕ Sport 2)


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League ημιτελικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ