Champions League: Ατλέτικο... φωτιά και λάβρα – Κέρδισε (1-0) την Μπάγερν και «βλέπει» τελικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Ατλέτικο... φωτιά και λάβρα – Κέρδισε (1-0) την Μπάγερν και «βλέπει» τελικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε την Μεγάλη Πέμπτη έχει γενέθλια (46 ετών) και οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης του έκαναν το καλύτερο δώρο.

Κέρδισαν 1-0 την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο ημιτελικό του Champions League σε μια φανταστική ατμόσφαιρα στο «Βιθέντε Καλντερόν», εκεί που «λύγισαν» και την Μπαρτσελόνα πριν λίγες ημέρες, και έκαναν το πρώτο βήμα για τον τελικό της 28ης Μαΐου στο Μιλάνο (ήταν φιναλίστ και το 2014 στην Λισσαβώνα).

Πλέον, μένει οι «ροχιμπλάνκος» να υπερασπιστούν το σκορ τους την Τρίτη 3 Μαΐου στο Μόναχο, εκεί όπου η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα (είχε δοκάρι στο 54' με τον Αλάμπα) θα επιδιώξει την ανατροπή.

Η ομάδα του Σιμεόνε μάλιστα είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ (δοκάρι ο Τόρες στο 75') και το νικητήριο τέρμα έβαλε ο Σαούλ στο 11' με υπέροχο τρόπο.

Το γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ