Η ΑΕΚ στα ημιτελικά της Basket League – Κέρδισε (61-54) τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ στα ημιτελικά της Basket League – Κέρδισε (61-54) τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Αρη, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, και η ΑΕΚ πέρασε στα ημιτελικά της Basket League κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 61-54.

Η Ενωση έχανε με 0-1 στην σειρά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά νίκησε σε Πυλαία και στο 3ο ματς και προκρίθηκε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Βασιλειάδη, Σχορτσιανίτη και Τσόχλα, αλλά παρόλα αυτά ήταν μέχρι τέλους ανταγωνιστικός απέναντι στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς που αγχώθηκε στο φινάλε.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον ΟΣΦΠ που έχει πλεονέκτημα έδρας, όπως αντίστοιχα και ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αρη. Νωρίτερα σήμερα, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε με νίκη από το «Βενετόκλειο» κόντρα στον εξαιρετικό Κολοσσό (71-80) και... τσέκαρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ