Η Τροχαία παίρνει... μέτρα για εκλογές -Μία ξεχασμένη σημείωση έγινε επίκαιρη λόγω των εξελίξεων - iefimerida.gr

Η Τροχαία παίρνει... μέτρα για εκλογές -Μία ξεχασμένη σημείωση έγινε επίκαιρη λόγω των εξελίξεων

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών έχουν «ανάψει» πάλι, εξαιτίας των εξελίξεων μετά από την εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις, η Τροχαία- άθελά της- στέλνει... μήνυμα προς τις κάλπες.

Οπως συμβαίνει πάντα τέτοιες ημέρες, ανακοινώθηκαν τα μέτρα που θα λάβει η Τροχαία, για την έξοδο των Αθηναίων για το Πάσχα. Μεταξύ άλλων, απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο που ξεπερνά τον 1,5 τόνο. Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Ανάμεσα στα οχήματα που εξαιρούνται είναι και «Τα φορτηγά οχήματα που μεταφέρουν εκλογικό υλικό, εφόσον αυτό αποδεικνύεται από παραστατικά έγγραφα», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Τροχαίας.

Βέβαια, πρόκειται για μία σημείωση που συμπεριλαμβάνεται πάντα στις σχετικές ανακοινώσεις της Τροχαίας. Μόνο που αυτή τη φορά, λόγω περιστάσεων, προκάλεσε έκπληξη.

Η Τροχαία παίρνει... μέτρα για εκλογές -Μία ξεχασμένη σημείωση έγινε επίκαιρη λόγω των εξελίξεων  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαία Εκλογές μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ