Δημοκρατική Συμπαράταξη: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στα βράχια - iefimerida.gr

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στα βράχια

(MotionTeam-ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στάση της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές επικρίνει με δριμύ τρόπο η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Οπως τονίζει, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «κάθε μέρα που περνά γίνεται σαφές ότι καταστρέφει τη χώρα, την οδηγεί στα βράχια» και «φέρει ακέραια την ευθύνη».

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), η κυβέρνηση καθυστέρησε «συνειδητά τη διαπραγμάτευση και οδηγούν τη χώρα σε νέο αδιέξοδο».

«Δυστυχώς για τη χώρα και τον λαό μας, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του δεν διδάχτηκαν τίποτα από τα παθήματα του περασμένου καλοκαιριού» σημειώνουν και καταλήγουν: «Ο νέος λογαριασμός των 12,5 δισ. ευρώ (3,6+5,4+3,5), που συνολικά φορτώνουν τον ελληνικό λαό, φέρει την υπογραφή τους. Είναι δικά τους μέτρα».

Θεοχαρόπουλος: Οδηγούν την κοινωνία σε σκηνές Παθών, χωρίς Ανάσταση

Εξάλλου, σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος επικρίνει την κυβέρνηση ότι «επέστρεψε σε πολιτικές τυχοδιωκτισμού». Σημειώνει μάλιστα ότι «μέρες που έρχονται η κυβέρνηση οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε σκηνές Παθών, χωρίς όμως να φαίνεται και η Ανάσταση. Η χώρα το 2016 κινδυνεύει να περάσει τα ίδια με το καλοκαίρι του 2015. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει μάθει από τα λάθη της, αλλά επαναλαμβάνει ακριβώς τα ίδια. Με θύματα, δυστυχώς, την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Ζούμε το απόλυτο déjà vu».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ