Προς συμφωνία για Τάσο Σιδηρόπουλο – Ο διαιτητής του τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Προς συμφωνία για Τάσο Σιδηρόπουλο – Ο διαιτητής του τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής. Η UEFA τον επέλεξε για το EURO στα γήπεδα της Γαλλίας και όλα δείχνουν πως Σταύρος Κοντονής και ΕΠΟ θα τον επιλέξουν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αν και η αρχική επιθυμία του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή ήταν ο τελικός να διεξαχθεί με ξένο διαιτητή, η πρόταση της ΕΠΟ να οριστεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος φαίνεται πως βρίσκει πρόθυμο τον υφυπουργό.

Οπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, ο Κοντονής αν και ζήτησε αρχικά με επιστολή προς την ΕΠΟ να κινήσει τις διαδικασίες για να έρθει ξένος διαιτητής στον τελικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, πλέον δεν λέει «όχι» στον ορισμό του Σιδηρόπουλου, ο οποίος θεωρείται αυτή την στιγμή ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, έχοντας επιλεχθεί μάλιστα και από την UEFA για το EURO στα γήπεδα της Γαλλίας.

Δεν αποκλείεται στα τέλη της εβδομάδας, να οριστικοποιηθεί η κοινή απόφαση από Κοντονή και ΕΠΟ ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση μέχρι στιγμής από τις δύο ομάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Τάσος Σιδηρόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ