Επεισόδια και φωτιά στο hotspot της Μόριας -Πληροφορίες για τραυματίες και χρήση δακρυγόνων [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Επεισόδια και φωτιά στο hotspot της Μόριας -Πληροφορίες για τραυματίες και χρήση δακρυγόνων [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια ξέσπασαν στο hotspot της Μόριας, στη Λέσβο, το απόγευμα της Τρίτης, ενώ ξέσπασε και φωτιά στο χώρο που φιλοξενούνται οι πρόσφυγες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες αλλά και χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία, ενώ οι εθελοντές των ΜΚΟ εκκένωσαν το hotspot, σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έχει κάνει στο Twitter ο δημοσιογράφος Αντριου Κόνελι, ο οποίος συνεργάζεται με αρκετά μέσα, ανάμεσά τους o Independent και το Politico.

Πληροφορίες του Lesvosnews αναφέρουν ότι από το πρωί, όταν ξεκίνησαν πάλι οι επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών στην Τουρκία, επικρατούσε ένταση στη Μόρια. Το μεσημέρι κάποιοι από εκείνους που κρατούνται εκεί άρχισαν πετροπόλεμο, ενώ εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στη Μόρια ο Γιάννης Μουζάλας, στον οποίο επιτέθηκαν με μπουκάλια νερό.

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν, ενώ τα ΜΑΤ ετοιμάζονται να κάνουν επιχείρηση στο κέντρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόρια ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Λέσβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ