Το πρωτότυπο προσκλητήριο-βίντεο γάμου του Ιωσήφ Μαρινάκη: Με έμπνευση από τη «Νεράιδα και το παλικάρι», προκαλεί γέλιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρωτότυπο προσκλητήριο-βίντεο γάμου του Ιωσήφ Μαρινάκη: Με έμπνευση από τη «Νεράιδα και το παλικάρι», προκαλεί γέλιο [βίντεο]

NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν ευφάνταστο τρόπο επέλεξαν να καλέσουν στον γάμο τους συγγενείς και φίλους ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη.

Το προσκλητήριο τους δεν έχει ούτε χαρτί, ούτε χρυσά καλλιγραφικά γράμματα...

Είναι μια ταινία μικρού μήκους, με πρωταγωνιστές τους ίδιους και φίλους του. Μάλιστα, έμπνευσή τους ήταν η ταινία «Η Νεράιδα και το Παλικάρι». Ο Ιωσήφ Μαρινάκης ως άλλος Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Χρύσα Καλπάκη ως Αλίκη Βουγιουκλάκη αναπαριστούν τη κλασική και γνωστή σκηνή από το γλέντι.

Στο βίντεο, που είναι διάρκειας περίπου 5 λεπτών, συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ευθυμιάδης και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Νοέμβριο του 2014 στις ΗΠΑ και τώρα θα τελέσει τον θρησκευτικό στα Χανιά.

Iosif & Chrysa Save The Date from Dimitris Mantalias on Vimeo.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ