Υποχωρεί η κυβέρνηση, πέφτει κι άλλο το αφορολόγητο -Πού διαμορφώνεται - iefimerida.gr

Υποχωρεί η κυβέρνηση, πέφτει κι άλλο το αφορολόγητο -Πού διαμορφώνεται

Φωτογραφία: ΙnTime News/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές είναι ακόμη στον αέρα και η διεξαγωγή Eurogroup τη Μεγάλη Πέμπτη ακόμη αβέβαιη, η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να έχει ήδη υποχωρήσει σε διάφορα μέτωπα στις απαιτήσεις των δανειστών.

Στο θέμα των κόκκινων δανείων όλα δείχνουν ότι η συμφωνία έκλεισε στην παράταση για πώληση κόκκινων δανείων για ενάμιση χρόνο και όχι για τρία όπως αρχικά επιθυμούσε η ελληνική πλευρά.

Οσον αφορά το αφορολόγητο η κυβέρνηση φαίνεται να υποχωρεί και το ύψος του να πέφτει και άλλο, κατά πληροφορίες στις 8.900 ευρώ, και θα προσαυξάνεται κατά 100 ευρώ για κάθε παιδί.

Ανοιχτά φαίνεται να μένουν ακόμη ζητήματα όπως αυτά των επιπλέον μέτρων αλλά και άλλα όπως κάποιες λεπτομέρειες για την αύξηση του ΦΠΑ και την αύξηση του φόρου στα καύσιμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αφορολόγητο δανειστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ