Ε.Δ.Ε. για τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που φωτογραφήθηκε γυμνός [εικόνες] - iefimerida.gr

Ε.Δ.Ε. για τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που φωτογραφήθηκε γυμνός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον σάλο που προκάλεσε στο διαδίκτυο η γυμνή φωτογράφιση του εν ενεργεία αστυνομικού της ΔΙΑΣ, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς ο Γιάννης Παπαδάκης ποζάρισε χωρις σχετική άδεια στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού ολόγυμνος αναστατώνοντας τα εγχώρια και διεθνή sites, τα οποία τον έχουν ανακηρύξει ως έναν από τους πιο σέξι ένστολους παγκοσμίως, από τον Δεκέμβριο.

Ε.Δ.Ε. για τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που φωτογραφήθηκε γυμνός [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Τη Δευτέρα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε πως ο γοητευτικός νεαρός έχει φωτογραφηθεί για λογαριασμό του Down Town Κύπρου στο πλευρό της συνεργάτιδας της στα «Καλημερούδια» Μαριέλλας Σαββίδου.

Ε.Δ.Ε. για τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που φωτογραφήθηκε γυμνός [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Η μεγαλύτερη σιγανοπαπαδιά της ελληνικής τηλεόρασης είναι η Μαριέλλα Σαββίδου! Γιατί πολύ πριν πάρετε εσείς χαμπάρι τον Γιάννη Παπαδάκη, εκείνη καθόταν στο κρεβάτι μαζί του!», είπε χαρακτηριστικά.

Ε.Δ.Ε. για τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που φωτογραφήθηκε γυμνός [εικόνες]  | iefimerida.gr 2


Ο Γιάννης Παπαδάκης σε παλιότερη συνέντευξή του στο allyou.gr είχε δηλώσει πως «στην αρχή που είδα κάποιες σχετικές δημοσιεύσεις σε σάιτ του εξωτερικού, μου έκανε εντύπωση. Μετά από λίγο διάστημα η συγκεκριμένη είδηση αναπαράχθηκε και από πολλά ελληνικά σάιτ. Εντάξει για εμένα αυτός ο ''τίτλος'' δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Άλλωστε, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Καθένας έχει διαφορετικά γούστα».

Ε.Δ.Ε. για τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που φωτογραφήθηκε γυμνός [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Οι φωτογραφίσεις, όπως είχε αναφέρει, είναι για χόμπι και όπως είχε τονίσει «πρέπει να σέβεται τη στολή που φοράει. Να μην είναι υπερόπτης, να έχει τη διάθεση να ακούσει όλες τις πλευρές στο κάθε περιστατικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομικός Γιάννης Παπαδάκης ΕΔΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ