Ιατρικός Σύλλογος: Τα αποθεματικά που παίρνουν δεν φτάνουν ούτε για τα νοσοκομεία - iefimerida.gr

Ιατρικός Σύλλογος: Τα αποθεματικά που παίρνουν δεν φτάνουν ούτε για τα νοσοκομεία

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή του με την κυβερνητική απόφαση της διάθεσης των αποθεματικών των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ στην Τράπεζα της Ελλάδος, εκφράζει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΙΣ:

«Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλο και περισσότεροι ασθενείς καταφεύγουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για να λάβουν υπηρεσίες περίθαλψης, ακόμα και να συνταγογραφήσουν φάρμακα και εξετάσεις, η Κυβέρνηση ζητεί τη διάθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος των ελάχιστων αποθεματικών των Νοσοκομείων, τα οποία σήμερα δεν επαρκούν ούτε για να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες. Ο λόγος είναι προφανής: με τα ελάχιστα αποθεματικά Νοσοκομείων και άλλων Οργανισμών επιχειρεί η κυβέρνηση να καλύψει μέρος άλλων κρατικών δαπανών (μισθοί, συντάξεις κλπ)» αναφέρει ο ΠΙΣ σε ανακοίνωσή του και ζητεί από την Κυβέρνηση διευκρινήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την περίθαλψη του ελληνικού λαού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νοσοκομείο αποθεματικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ