Το νέο μεγάλο SUV της Renault λέγεται πάλι Koleos - iefimerida.gr

Το νέο μεγάλο SUV της Renault λέγεται πάλι Koleos

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Renault παρουσίασε επίσημα στο Πεκίνο το καινούργιο Koleos, που θα είναι το μεγάλο SUV της γκάμας της.

H βάση του είναι το X-Trail της Nissan, ενώ η αισθητική του είναι εμπνευσμένη κυρίως από το Talisman, τη νέα λιμουζίνα της γαλλικής εταιρείας.

Το νέο μεγάλο SUV της Renault λέγεται πάλι Koleos   | iefimerida.gr 0


Η απόσταση των 213 χιλιοστών από το έδαφος τονίζει τον off road χαρακτήρα του μήκους 4,67 μέτρων Koleos, ενώ με τη σειρά του το μεταξόνιο των 2,71 μέτρων εξασφαλίζει τους άνετους χώρους στο εσωτερικό. Ενδεικτικό για το τελευταίο το πορτμπαγκάζ, που κυμαίνεται από τα 542 έως τα 1.690 λίτρα.
Στο εσωτερικό διάκοσμο κυριαρχεί η οθόνη αφής των 7 τουλάχιστον ιντσών στην κεντρική κονσόλα, η οποία είναι αναπόσπαστο στοιχείο του R-Link 2, του νέου συστήματος infotainment των Γάλλων, ενώ το μεγάλο SUV θα μπορεί να εξοπλιστεί και με όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας.

Το νέο μεγάλο SUV της Renault λέγεται πάλι Koleos   | iefimerida.gr 1



Οι κινητήρες του είναι οι δύο diesel των 1.600 κυβικών των Renault Nissan, με 130 και 160 ίππους, ενώ θα υπάρχουν προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.
Το Koleos θα είναι διαθέσιμο μέχρι τα τέλη του έτους στην Αυστραλία, την Τουρκία, τις χώρες του Κόλπου, σε κάποιες χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, καθώς και στην Κίνα, όπου και θα κατασκευάζεται για την εγχώρια αγορά στο εργοστάσιο στο Wuhan. Οι άλλες αγορές -από το 2017 θα πωλείται και στην Ευρώπη και στη Ρωσία- τα τροφοδοτούνται από το εργοστάσιο στο Busan της Νότιας Κορέας.

Το νέο μεγάλο SUV της Renault λέγεται πάλι Koleos   | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ