ΝΒΑ: Με κλάματα στα μάτια αποχώρησε ο τραυματίας Κάρι - Ισως χάσει τα πλέι-οφ [βίντεο] - iefimerida.gr

ΝΒΑ: Με κλάματα στα μάτια αποχώρησε ο τραυματίας Κάρι - Ισως χάσει τα πλέι-οφ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δυσάρεστη εξέλιξη περίμενε τον Στεφ Κάρι και τους Ουόριορς στο 4ο παιχνίδι της σειράς με τους Χιούστον Ρόκετς. Ο καλύτερος παίκτης του φετινού ΝΒΑ, τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε με κλάματα αφού εκφράζονται φόβοι να χάσει το υπόλοιπο μέρος των πλέι-οφ.

Σε μια φάση που δεν ενέπνεε ανησυχία, ο Κάρι γλύστρισε με αποτέλεσμα, όπως φάνηκε στη συνέχεια στις εξετάσεις, να υποστεί διάταση. Οι άνθρωποι των Ουόριορς ήταν χαρούμενοι από την στιγμή που δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για ζημιά στον χιαστό ωστόσο ο ίδιος ο Κάρι κλαίγοντας στα αποδυτήρια δεν μπορούσε να βρει παρηγοριά στο γεγονός πως γλίτωσε τα χειρότερα.

«Δεν είναι χιαστοί σίγουρα. Ήταν ένας παράξενος τραυματισμός. Γλίστρησα, έπεσα, χτύπησα και πονάω», είπε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους του Τύπου. Σύμφωνα τις τελευταίες πληροφορίες, σήμερα θα φανεί αν θα καταφέρει να επανέλθει στα πλέι-οφ ενισχύοντας την προσπάθεια των Ουόριορς για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βίντεο@SportsCenter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΒΑ στεφ καρι τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ