Θεοδωράκης προς ΝΔ: Πρέπει να δείξετε στον λαό ότι έχετε καταλάβει τα λάθη σας - iefimerida.gr

Θεοδωράκης προς ΝΔ: Πρέπει να δείξετε στον λαό ότι έχετε καταλάβει τα λάθη σας

(EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να δείξουν στον λαό ότι έχουν καταλάβει τα λάθη τους, κάλεσε τα μέλη της ΝΔ ο Σταύρος Θεοδωράκης, από το βήμα του 10ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν συμμαχίες, καθώς η χώρα διολισθαίνει εκτός Ευρώπης και επεσήμανε ότι το μεγάλο λάθος ήταν ότι τα κόμματα θεώρησαν το κράτος ως λάφυρο.

«Η σημερινή κυβέρνηση απέτυχε και θα αφήσει σημάδια στον ελληνικό λαό» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης συμπληρώνοντας πως απέτυχε γιατί όχι μόνο δεν έμαθε αλλά ενίσχυσε τα λάθη του παρελθόντος κάνοντας λόγο για «αριστερό λαϊκισμό διανθισμένο με ολίγον ακροδεξιό λαικισμό».

Ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε πως ο κ. Μητσοτάκης έχει συγκρουστεί με τον λαϊκισμό και όπως είπε αν επιμείνει, η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή θα βγει μόνο κερδισμένη. «Όλοι έχουμε καταλάβει ότι η λύση είναι μόνο ο ρεαλισμός. Να συγκρουστούμε με τα λάθη του παλιού συστήματος, την ανομία, την αναξιοκρατία, την αναποτελεσματικότητα» είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να διχαστεί η κοινωνία.

«Ελπίζω να καταφέρετε να αλλάξετε τη ΝΔ, θα είναι ένα καλό μήνυμα πρόθεσης και δύναμης. Κάντε το καλύτερο για την πατρίδα» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης ΝΔ συνέδριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ