Συγγραφείς υποστηρίζουν ότι ο Σαπέν τράβηξε το λάστιχο εσωρούχου δημοσιογράφου [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγγραφείς υποστηρίζουν ότι ο Σαπέν τράβηξε το λάστιχο εσωρούχου δημοσιογράφου [εικόνες]

The Council of the European Union / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον περασμένο Μάιο σε άρθρο της Liberation γυναίκες δημοσιογράφοι κατήγγειλαν σεξιστικές συμπεριφορές ορισμένων πολιτικών ανδρών, με ένα συγκεκριμένο περιστατικό να δημιουργεί αντιδράσεις.

Το άρθρο της γαλλικής εφημερίδας τιτλοφορούνταν ως «Κάτω τα χέρια» και περιείχε ανέκδοτα περιστατικά άσεμνων συμπεριφορών.

Το περιστατικό, που προκάλεσε σάλο και είχε πρωταγωνιστή Γάλλο υπουργό, περιγραφόταν: «Υπουργός, που βλέποντας μια από εμάς να σκύβει για να πιάσε ένα στυλό, δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του: μουρμουρώντας: Α, μα τι μου δείχνετε ακριβώς εδώ;». Τότε, τράβηξε το λάστιχο από το εσώρουχο της δημοσιογράφου, μπροστά στους άφωνους συναδέλφους της.

Μπορεί στο άρθρο να μην είχε κατονομάσει τον υπουργό, ωστόσο, σήμερα το βιβλίο «Elyssee off» αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Το όνομά αυτού Μισέλ Σαπέν.

Συγγραφείς υποστηρίζουν ότι ο Σαπέν τράβηξε το λάστιχο εσωρούχου δημοσιογράφου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Aris Oikonomou / SOOC

«Τέντωσε και άφησε το λάστιχο του εσωρούχου», σημειώνει χαρακτηριστικά το βιβλίο, που συγγράφουν οι Αζίζ Ζεμουρί και Στεφανί Μαρτό.

Η Le Parisien επικοινώνησε με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, ο οποίος διέψευσε το περιστατικό, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες, αρνούμενος τους ισχυρισμούς του βιβλίου.

Συγγραφείς υποστηρίζουν ότι ο Σαπέν τράβηξε το λάστιχο εσωρούχου δημοσιογράφου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ