Ντάισελμπλουμ και Στουμπ συζητούν για το θάνατο του Prince [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντάισελμπλουμ και Στουμπ συζητούν για το θάνατο του Prince [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συνομιλία μακριά από τις ατζέντες της πολιτικής και των οικονομικών, είχαν οι Ντάισελμπλουμ, Στουμπ και Ντε Γκίντος, λίγο πριν ξεκινήσει το Eurogroup στο Άμστερνταμ.

Ο θάνατος του Prince βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης των τριών ανδρών, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο από το 8:23 και μετά.

Ο Αλεξάντερ Στουμπ πλησιάζοντας το «πηγαδάκι» που είχαν στήσει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ με τον Λουίς Ντε Γκίντος, βγάζει το κινητό του από την τσέπη και δείχνει στον Ολλανδό το tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, μόλις πληροφορήθηκε για το πως ξεκίνησε ο Ντάισελμπλουμ τον λόγο του στο Ecofin.

Ο Φινλανδός ΥΠΟΙΚ χρησιμοποίησε τους στίχους του τραγουδιού «Purple Rain» και μόλις ο Ντάισελμπλουμ είδε το tweet, είπε και στους δύο πως έτσι ακριβώς ξεκίνησε τον λόγο του στην ομιλία του, τονίζοντας πως οι καιροί αλλαζουν, κάνοντας αναφορά στον διάσημο τραγουδιστή.

Στη συνέχεια ο Ντε Γκίντος μέσω των θανάτων του Μπόουι, του Rrince αλλά και του Ελβις Πρίσλεϊ παλαιότερα, κατέληξε στο συμπέρασμα πως περνούν τα χρόνια και μεγαλώνουν, κάνοντας χιούμορ με τους συνομιλητές του να ξεσπούν σε γέλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ