Απίστευτο: Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει περιουσία 30 δισ. δολάρια! - iefimerida.gr

Απίστευτο: Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει περιουσία 30 δισ. δολάρια!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου συγκαταλέγεται η Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ ΙΙ, η οποία σήμερα κλείνει τα ενενήντα της χρόνια.

O βρετανικός τύπος παραληρεί για τον βασιλικό θεσμό, αλλά υπάρχει και μερίδα του τύπου που αναφέρει ότι η Ελισάβετ είναι η ακριβότερη μονάρχης στον κόσμο.

Πάντως, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει κάθε λόγο να γιορτάζει, αφού δεν είναι μόνο το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη θητεία στον βρετανικό θρόνο, αλλά έχει και μία περιουσία που αγγίζει τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια.

Συγκεκριμένα, η περιουσία της ανέρχεται στα 28,8 δισεκατομμύρια λίρες -κάτι παραπάνω από 29 δισεκατομμύρια δολάρια-και βρίσκεται σταθερά στη λίστα με τους 25 πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη, μετά τον Μπιλ Γκέιτς, τον Γουόρεν Μπάφετ, τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τον Σερκέι Μπριν και τη Λιλιάν Μπετανκούρ.

Απίστευτο: Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει περιουσία 30 δισ. δολάρια! | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βασίλισσα Ελισάβετ περιουσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ