Καβγάς Βούτση-Κεγκέρογλου για τις συντάξεις των βουλευτών -Ο πρόεδρος της Βουλής δεν ήθελε να μειωθούν - iefimerida.gr

Καβγάς Βούτση-Κεγκέρογλου για τις συντάξεις των βουλευτών -Ο πρόεδρος της Βουλής δεν ήθελε να μειωθούν

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης υπερασπίστηκε από το Κοινοβούλιο τη διάταξη που αφορά τις συντάξεις πρώην βουλευτών.

Μάλιστα έκανε λόγο για αντιπολιτευτικό και αντικοινοβουλευτικό ορυμαγδό που αναπτύσσεται και ο οποίος δεν στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία. Αμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου λέγοντας στον πρόεδρο της Βουλής «σταμάτα πια», ενώ ο Νίκος Βούτσης του απάντησε: «Σηκώνομαι να σας υπερασπίσω το παρελθόν σας και την πορεία σας την μεταπολιτευτική».

Ο Πρόεδρος της Βουλής είπε μιλήσει για πρώην βουλευτές που δεν έχουν που την κεφαλή κλίνε και θύμισε ότι οι βουλευτικές συντάξεις έχουν μειωθεί τα χρόνια της κρίσης από 40-60%. Η μείωση όπως είπε, φθάνει μέχρι και τα 1400 ευρώ ακόμη και για βουλευτές ή πρώην υπουργούς με 20 χρόνια θητείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ