Ο David Guetta συνθέτει τον ύμνο του EURO 2016 - Πάρε και εσύ μέρος [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο David Guetta συνθέτει τον ύμνο του EURO 2016 - Πάρε και εσύ μέρος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η UEFA αποφάσισε να λειτουργήσει σε πιο... μοντέρνα πρότυπα ενόψει του EURO 2016 και να δώσει τη δυνατότητα στον David Guetta να συνθέσει τον ύμνο της διοργάνωσης. Ο διασημότερος DJ του κόσμου, το προχώρησε ακόμη πιο μακριά, δίνοντας τη δυνατότητα στον απλό κόσμο να πάρει μέρος και αυτός στη δημιουργία του κομματιού.

Ο Γάλλος DJ δέχθηκε με χαρά όπως αποκάλυψε να συνθέσει τον ύμνο του EURO 2016 έπειτα από την πρόσκληση που δέχθηκε από την UEFA. Μόνο που ως πρωτοπόρος είχε μια ιδέα, η οποία προσφέρει διαδραστικότητα και ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στο κοινό.

Αφησε ένα κομμάτι περίπου 15 δευτερολέπτων ελεύθερο προκειμένου μέσω διαγωνισμού να επιλέξει τους καλύτερους στίχους που θα τραγουδήσει ο κόσμος που επισκέπτεται τη σελίδα της UEFA. Με έναν απλό τρόπο, ο Guetta ενημερώνει για το πως μπορείτε να πάρετε και εσείς μέρος και παράλληλα να μπείτε στο διαγωνισμο για εισιτήρια του τουρνουά όπως και του Prive Party που θα δώσει ο DJ ενόψει του EURO.

Αν θεωρείτα πως έχετε ταλέντο...μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και συγκεκριμένα πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 UEFA David Guetta
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ