Πανηγυρίζουν στην Πλατεία - Πήρε άδεια ο Πανιώνιος και παίζει Ευρώπη - iefimerida.gr

Πανηγυρίζουν στην Πλατεία - Πήρε άδεια ο Πανιώνιος και παίζει Ευρώπη

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπή της αρχικής απόφασης έκρυβε η σημερινή μέρα για τον Πανιώνιο όσον αφορά την αδειοδότηση αφού ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων και πλέον θα μπορέσει να αγωνιστεί στα πλέι-οφ.

Μετά την απόρριψη του φακέλου από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ο Πανιώνιος προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων και όπως προκύπτει, δικαιώθηκε παίρνοντας την άδεια για να συμμετάσχει στα πλέι-οφ και κατ'επέκταση στην Ευρώπη (εκτός και αν κατακτήσει το Κύπελλο ο Ατρόμητος).

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως στην Νέα Σμύρνη θα έχουν ξανά το δικαίωμα να να κάνουν μεταγραφές και ανανεώσεις κανονικά εν όψει της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Αριθμός απόφασης 1/20-4-2016: Δέχεται την έφεση της «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά πλειοψηφία. Εξαφανίζει την υπ’ αριθμ. 1/7-4-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Κρίνει την υπόθεση. Δέχεται την αίτηση κατά πλειοψηφία και χορηγεί άδεια συμμετοχής στην αιτούσα για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE περιόδου 2016-2017».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος άδεια ευρώπη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ