Αντεξουσιαστές δημοσιεύουν στο διαδίκτυο λίστα με ονόματα και διευθύνσεις ελεγκτών του Μετρό - iefimerida.gr

Αντεξουσιαστές δημοσιεύουν στο διαδίκτυο λίστα με ονόματα και διευθύνσεις ελεγκτών του Μετρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νέα ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου δίνει στη δημοσιότητα και πάλι ονόματα ελεγκτών του Μετρό μαζί με τις διευθύνσεις κατοικίας τους.

Σε κείμενο που δημοσιεύτηκε σήμερα αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πρόσφατες επιθέσεις σε σπίτια ελεγκτών της ΣΤΑΣΥ, το περασμένο Σάββατο, όπου έγραψαν στον τοίχο υπαλλήλου της εταιρίας «Ρουφιάνα ελέγκτρια μένει εδώ. Έξω από τη γειτονιά»

Αναλαμβάνουν επίσης την ευθύνη για «τα σαμποτάζ και επιθέσεις σε ακυρωτικά μηχανήματα και εκδοτήρια εισητηρίων σε σταθμούς μέσων μεταφοράς έχουν λάβει χώρα μέσα στο μητροπολικό ιστό από πρωτοβουλίες συντρόφων-ισσών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Στην ανάρτησή τους σημειώνουν επίσης ότι «αφού λοιπόν δεν μας κάνουν τη χάρη να βγούν για έλεγχο το τελευταίο διάστημα επειδή λέει φοβούνται και θέλουν για να βγουν παγανιά συνοδεία αστυνομικών, σκεφτήκαμε κάτι διαφορετικό. Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μερικούς από αυτές και αυτούς στα σπίτια τους, διακοσμώντας τα εξωτερικά ώστε να καταδειχθεί και να γίνει γνωστό το “λειτούργημά” τους στη γειτονιά όπου κατοικούν. Έτσι εκτός από τις φάπες, το γιουχάρισμα και την παρεμπόδισή τους, έχουν και μια μικρή επιστροφή από την διαπόμπεση που χαρίζουν καθημερινά σε τόσο κόσμο.»

Αντεξουσιαστές δημοσιεύουν στο διαδίκτυο λίστα με ονόματα και διευθύνσεις ελεγκτών του Μετρό | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελεγκτές ΣΤΑΣΥ ονόματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ