Ξέχασαν να καλέσουν τον Σαλπιγγίδη στη γιορτή του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ξέχασαν να καλέσουν τον Σαλπιγγίδη στη γιορτή του ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημέρες ολόκληρες ετοίμαζαν τη μεγάλη γιορτή για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ οι άνθρωποι του συλλόγου, όμως ξέχασαν να καλέσουν έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου. Τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής όχι γιατί δεν το ήθελε ο ίδιος αλλά επειδή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέχασαν να τον καλέσουν. Την στιγμή που στο Μέγαρο Μουσικής έδωσαν το «παρών» όλα τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος από πλευράς αθλητών, ο 3ος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας, απουσίαζε.

Ο Σαλπιγγίδης, αποχώρησε από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι κατόπιν απόφασης του Ιγκόρ Τούντορ, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με 112 γκολ στο ενεργητικό του, ενώ αποτέλεσε για χρόνια σημείο διχασμού ανάμεσα στους οπαδούς του Δικεφάλου έπειτα από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με τις σχέσεις του πάντως με τους περισσότερους φίλους της ομάδας να εξομαλύνονται το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης γιορτή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ