Peugeot: Εντυπωσιακή άνοδος στην ελληνική αγορά - iefimerida.gr

Peugeot: Εντυπωσιακή άνοδος στην ελληνική αγορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 1ο τρίμηνο του 2016 έκλεισε για την Peugeot με μια εντυπωσιακή άνοδο μεριδίου αγοράς στο 7,6% και μάλιστα σε μια εποχή που η αγορά αυτοκινήτου δοκιμάζεται για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Η ανοδική πορεία της γαλλικής μάρκας οφείλεται στις συνεχείς επενδύσεις στα δίκτυα επίσημων διανομέων, στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στα ποιοτικά στάνταρ, γεγονότα που ανέδειξαν την Peugeot στην Ελλάδα ως Νο.1 εισαγωγέα παγκοσμίως σε πρόσφατη βράβευση της εταιρείας στην Γαλλία από το Group PSA.

Αναλυτικά, στην κορυφή των προτιμήσεων του ελληνικού καταναλωτικού κοινού στην κατηγορία επιβατικών αυτοκινήτων βρίσκεται το πρόσφατα ανανεωμένο κόμπακτ Peugeot 208 με μερίδιο αγοράς στη λιανική 8.4%. Στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην κορυφή των πωλήσεων βρίσκεται το επίσης πρόσφατα ανανεωμένο 208 PRO.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της η Peugeot διαθέτει μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς. Τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας είναι πλήρως ανανεωμένα και εφοδιάζονται με μία σειρά σύγχρονων, προηγμένων τεχνολογικά, αλλά και ιδιαίτερα οικονομικών κινητήρων βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi υψηλών επιδόσεων με χαμηλές εκπομπές CO2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ