Άκαρπες οι έρευνες στον ποταμό Πηνειό για τον αγνοούμενο Αφγανό μετανάστη - iefimerida.gr

Άκαρπες οι έρευνες στον ποταμό Πηνειό για τον αγνοούμενο Αφγανό μετανάστη

EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν εντοπίστηκε τελικά, παρά τις πολύωρες έρευνες, ο αγνοούμενος από το απόγευμα Αφγανός μετανάστης από τον καταυλισμό του Κουτσόχερου, ο οποίος μαζί με άλλους ομοεθνείς του, έκανε μπάνιο το απόγευμα στον Πηνειό σε σημείο κοντά στον καταυλισμό, και χάθηκαν τα ίχνη του.

Όπως προκύπτει, πέντε Αφγανοί από τον καταυλισμό πήγαν στον Πηνειό που περνάει κοντά από τον καταυλισμό, προκειμένου να κάνουν μπάνιο, αλλά βγαίνοντας διαπίστωσαν ότι έλειπε ένας ομοεθνής τους. Ενημέρωσαν την διοίκηση του καταυλισμού και επιτόπου έσπευσαν δυο οχήματα του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας καθώς και άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ οι οποίοι διεξήγαγαν έρευνες με βάρκα αναζητώντας τον Αφγανό μετανάστη που αγνοείται.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της 8ης ΕΜΑΚ στον ποταμό με την βοήθεια βάρκας,θα συνεχιστούν την Πέμπτη το πρωί, με την συνδρομή τεσσάρων δυτών από την ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πηνειός Αφγανός ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ