Μία ελληνική επιχείρηση υποψήφια ως Καλύτερη Επιχείρηση της Ευρώπης - iefimerida.gr

Μία ελληνική επιχείρηση υποψήφια ως Καλύτερη Επιχείρηση της Ευρώπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη θέση στην Ευρώπη διεκδικεί, με την ψήφο του κοινού, η ελληνική επιχείρηση αναψυκτικών και χυμών «Λουξ» διαγωνιζόμενη, ανάμεσα σε 31 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, στο διακεκριμένο European Business Awards.

Έχοντας επιλεγεί στον τελικό γύρο του διαγωνισμού, η Λουξ εκπροσωπεί την Ελλάδα στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό επιχειρηματικότητας για τον τίτλο της "Πρωταθλήτριας" Επιχείρησης της Ευρώπης! Η νικήτρια επιχείρηση θα επιλεγεί μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας του κοινού που είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 26 Απριλίου.

Μία ελληνική επιχείρηση υποψήφια ως Καλύτερη Επιχείρηση της Ευρώπης | iefimerida.gr 0

Η κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης από μία ελληνική επιχείρηση, σε μία δύσκολη περίοδο, σημαίνει διεθνή ανάδειξη της Ελλάδας που δημιουργεί, επιχειρεί και ανταγωνίζεται επάξια με ποιοτικά, καινοτόμα προϊόντα.

Για να σηκώσει η Ελλάδα ένα ακόμη "Ευρωπαϊκό", ψηφίζετε εδώ: http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/17036

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λουξ διαγωνισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ