Η Σίσσυ Φειδά ένα μήνα πριν γεννήσει, με μικροσκοπική κοιλιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Σίσσυ Φειδά ένα μήνα πριν γεννήσει, με μικροσκοπική κοιλιά [εικόνα]

Πηγή: ΝDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενάµιση µήνα πριν κρατήσει στα χέρια της την κόρη της, η Σίσσυ Φειδά φωτογραφίζεται και αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ τα λίγα κιλά που έχει πάρει κατά την διάκεια της εγκυμοσύνης της.

Η αγαπημένη διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά μίλησε σε συνέντευξη της για τα κιλά που έχει πάρει, λίγο πριν μπεί στον ένατο μήνα. Κι αυτά είναι μόλις έξι. Η ίδια είπε στην συνέντευξη μάλιστα ότι δεν έχει προβεί σε ιδιαίτερες αγορές για ρούχα εγκυμοσύνης παρά μόνο κάποια παντελόνια για τον τελευταίο μήνα της κύησης.

«Μου έκαναν τα ρούχα µου. Μα στην αρχή, µε όλο αυτό το πρόβληµα που είχα µε το στοµάχι µου, έχασα δύο κιλά, αντί να βάλω βάρος. Και τώρα ακόµα τρώω κανονικά. ∆εν έχει ανοίξει δηλαδή η όρεξή µου, παρόλο που πολύ θα το ήθελα, γιατί είναι µία περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκας που µπορεί να φάει ό,τι θέλει, χωρίς να τη νοιάζει. Μόνο κάνα δυο φορές µε έπιασαν λιγούρες στις 12.00 το βράδυ και ζήτησα από τον Γιώργο να µου φέρει χοτ ντογκ και λουκουµάδες»., η αγαπημένη διακοσμήτρια είπε.

Η Σίσσυ Φειδά ένα μήνα πριν γεννήσει, με μικροσκοπική κοιλιά [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Επίσης, δεν έκρυψε ότι έχει αγοράσει και τα πρώτα ρουχαλάκια για την κορούλα της. «Όταν ταξιδέψαµε στο Λονδίνο για δουλειές, δεν κρατήθηκα και στον λίγο χρόνο που βρήκα, της ψώνισα µία βαλίτσα ρουχαλάκια. Από φορµάκια για νεογέννητα µέχρι φορεµατάκια τύπου Τζάκι Ο».

Πηγή: ΟΚ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΕΙΔΑ έγκυος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ