Μαριχουάνα... φουλ στην Ισλανδία -Δείτε σε ποιες χώρες η φούντα πάει σύννεφο [λίστα] - iefimerida.gr

Μαριχουάνα... φουλ στην Ισλανδία -Δείτε σε ποιες χώρες η φούντα πάει σύννεφο [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ισλανδία είναι η χώρα με τους περισσότερους καπνιστές μαριχουάνας, ενώ η Τζαμάικα και η Ολλανδία απέχουν... παρασάγγας.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επίσημα στατιστικά στοιχεία (για το έτος 2013), το 18% του πληθυσμού της Ισλανδίας κάνει χρήση κάνναβης, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται στη δεύτερη θέση, με ποσοστό 15,4%.

«Εκπληξη» αποτελεί η θέση της Ολλανδίας, όπου είναι νόμιμη η κατοχή έως 5 γρ. μαριχουάνας και η χρήση της ακόμα και σε καφέ, καθώς βρίσκεται στην 20ή θέση της σχετικής λίστας, με ένα ποσοστό 7% να καταγράφεται ότι κάπνισε μαριχουάνα.

Με 7,12%, μία θέση πάνω από την Ολλανδία, στη 19η, βρίσκεται η Τζαμάικα, που επίσης η κάνναβη είναι αποποινικοποιημένη.

Οσο για την «πρωταθλήτρια» Ισλανδία, είναι άγνωστο γιατί η μαριχουάνα είναι τόσο διαδεδομένη, ωστόσο εκτιμάται ότι αυτό συμβαίνει επειδή η κατανάλωση μπίρας έγινε νόμιμη μόλις πριν από 25 χρόνια και επειδή το αλκοόλ είναι πολύ ακριβό, όπως αναφέρει το σάιτ mic.com.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Νέα Ζηλανδία, η Νιγηρία και ο Καναδάς.

Μαριχουάνα... φουλ στην Ισλανδία -Δείτε σε ποιες χώρες η φούντα πάει σύννεφο [λίστα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ