Επίθεση Τόσκα σε συνοριοφύλακες: Βλάπτουν τη χώρα -Διαδίδουν ψεύδη - iefimerida.gr

Επίθεση Τόσκα σε συνοριοφύλακες: Βλάπτουν τη χώρα -Διαδίδουν ψεύδη

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πυρά» προς τους συνοριοφύλακες εκτόξευσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας πως βλάπτουν τη χώρα, με τις ανακρίβειες που διαδίδουν.

«Η Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων (χωρίς πλέον συνοριοφύλακες οι οποίοι έχουν γίνει κανονικοί αστυνομικοί) σε μία προσπάθεια συντεχνιακής ανάδειξης, μας υποδεικνύει την εθνική πολιτική για το Προσφυγικό/Μεταναστευτικό», αναφέρει ο κ. Τόσκας και προσθέτει:

«Με σωρεία ανακριβειών και ψεμάτων όπως ''ακόμα και τώρα είμαστε βέβαιοι ότι συνεχίζουν να περνούν από τη χώρα τζιχαντιστές'', βλάπτουν τη χώρα.

«Οι πράξεις αυτών που διαδίδουν τέτοια ψεύδη, αλλά και όσων τους βοηθούν, είναι ανεύθυνες και επικίνδυνες και ως τέτοιες θα αντιμετωπιστούν», καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός.

Οι συνοριοφύλακες, σε συνέντευξη Τύπου, περιέγραψαν την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο προσφυγικό ζήτημα, ενώ εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους πως από τη χώρα συνεχίζουν ακόμη να περνούν τζιχαντιστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνοριοφύλακες Νίκος Τόσκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ