Τίτλοι τέλους για τον Παναθηναϊκό – Εχασε και στο ΟΑΚΑ από την Λαμποράλ και αποκλείστηκε - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για τον Παναθηναϊκό – Εχασε και στο ΟΑΚΑ από την Λαμποράλ και αποκλείστηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟ έχασε me 75-84 και το 3ο ματς στο κλειστό του ΟΑΚΑ και έτσι η Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση πήρε την πρόκριση για το Final 4 του Βερολίνου.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν στο κατάμεστο κλειστό του ΟΑΚΑ να πάρουν τη νίκη που θα τους έδινε ελπίδες και απόψε αποχαιρέτισαν την Euroleague, στο τελευταίο ματς του Δημήτρη Διαμαντίδη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο φινάλε του αγώνα ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποθέωσε τον αρχηγό του ΠΑΟ στο ευρωπαϊκό... αντίο του.

Ήταν κι αυτός που με 7 ασίστ επιχείρησε το... comeback, αλλά δεν έφτανε. 13 πόντους πέτυχε ο Ραντούλιτσα, από 11 οι Γκιστ, Γουίλιαμς. Στους 24 σταμάτησε ο άνθρωπος που «σκότωσε» το τριφύλλι (Άνταμς), έχοντας τους 18 στο δεύτερο 20λεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 37-42, 55-56, 75-84.

Παναθηναϊκός: Χέινς, Πάβλοβιτς, Γιάνκοβιτς 10 (2), Φώτσης 8, Ραντούλιτσα 1, Φελντέιν, Διαμαντίδης 8 (2), Γκιστ 11 (1), Καλάθης 6, Κούζμιτς 6, Ουίλιαμς 11 (1), Χάντερ 2.

Λαμποράλ Κούτσα: Τζέιμς 20 (4), Πλάνινιτς 8, Μπουρούσης 9 (1), Μπλάζιτς 4, Τιγί, Άνταμς 24 (3), Κορμπάτσο 6 (2), Μπέρτανς 13 (1).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Λαμποράλ Κούτσα Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ