Η μεγάλη εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ μόνο στα κανάλια Novasports - iefimerida.gr

Η μεγάλη εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ μόνο στα κανάλια Novasports

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 20:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την επετειακή εκδήλωση για τα 90 χρόνια της ίδρυσης του ΠΑΟΚ. Η εκδήλωση θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους φιλάθλους.

Τα κανάλια Novasports θα στρώσουν το «ασπρόμαυρο χαλί» πριν την έναρξη της εκδήλωσης με ένα ωριαίο Pre Show από τις 19:30, στο οποίο ο Γιάννης Πάγκος θα φιλοξενήσει τις δηλώσεις σημαντικών προσώπων που θα παραστούν στην λαμπερή βραδιά και θα θυμηθούν μεγάλες στιγμές από την ένδοξη πορεία του ΠΑΟΚ.

Στις 20:30 θα ξεκινήσει η γιορτή με παρουσιαστές τους Γιώργο Μαυρίδη και Ελένη Τσολάκη. Η εκδήλωση, που θα διεξαχθεί την ημερομηνία γενεθλίων της ίδρυσης του ΠΑΟΚ, θα κινηθεί ανάμεσα στο ένδοξο παρελθόν, το δυναμικό παρόν και το πολλά υποσχόμενα μέλλον του συλλόγου. Μετά το τέλος του event, ο Γιάννης Πάγκος στο ημίωρο Post Show θα φιλοξενήσει τις δηλώσεις των βραβευθέντων.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports ΠΑΟΚ 90 χρονια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ