Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ: Η παράσταση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, επιστρέφει - iefimerida.gr

Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ: Η παράσταση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, επιστρέφει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθμός Λαρίσης. Σε λίγο ξεκινάει ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Σε ένα παγκάκι δύο νέες γυναίκες περιμένουν. Έτσι ξεκινάνε όλα.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το έργο του Σταύρου Τσιώλη «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» και γιορτάζει με την οικογένεια του ΠΑΟΚ τα 90 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας.
Για την ώρα συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι πρόβες του έργου που θα παρουσιαστεί τον Μάιο, σε σκηνοθεσία Ταξιάρχη Χάνου, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών.

Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ: Η παράσταση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, επιστρέφει  | iefimerida.gr 0

Με μία ματιά, το έργο αναφέρεται στην ιστορική κάθοδο 2.500 οπαδών τού ΠΑΟΚ σιδηροδρομικώς στην Αθήνα, για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, Στο γκρουπ συμμετείχαν και δύο νεαρές γυναίκες οπαδοί, για να συναντήσουν στον Σταθμό Λαρίσης έναν διάσημο Έλληνα ποπ τραγουδιστή. Οι οπαδοί δεν θα φτάσουν ποτέ στο γήπεδο, ούτε τον ίνδαλμα στο ραντεβού του.

Στο κλίμα του αγώνα, σε έκτακτη φιλική συμμετοχή ακούγεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Μίνος που αναμεταδίδει το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ και η φωνή της Μαρίας Τσιμά.

Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ: Η παράσταση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, επιστρέφει  | iefimerida.gr 1

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Ελευθερία Αγγελίτσα, Αριστοτέλης Ζαχαράκης, Στεφανία Ζώρα, Σοφία Καλεκμερίδου, Χάρης Παπαδόπουλος, Mαριάννα Πουρέγκα, Τάσος Ροδοβίτης.

Χούλιγκαν κατά της τέχνης
Η παράσταση, που είχε παρουσιαστεί το 2011 στο Θέατρο Τέχνης με πρωταγωνιστή τον Αργύρη Μπακιρτζή, είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις από χούλιγκαν, οι οποίοι ένα βράδυ εισέβαλαν στο θέατρο με μολότοφ, καπνογόνα και σιδερολοστούς, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, έκαψαν μεγάλο μέρος της σκηνής και προπηλάκισαν θεατές.

Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
Έναρξη: Κυριακή 15 Μαΐου
Διάρκεια παραστάσεων: 15/5 έως 29/5/2016

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 18:00, Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο 21:00, Κυριακή 19:00
Τιμές: Κανονικό 13 ευρώ, εκπτωτικό 8ευρω

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ