Ξεχωριστή ομάδα οι δανεικοί παίκτες του Ολυμπιακού - Ποιες οι σκέψεις του Σίλβα για το ρόστερ - iefimerida.gr

Ξεχωριστή ομάδα οι δανεικοί παίκτες του Ολυμπιακού - Ποιες οι σκέψεις του Σίλβα για το ρόστερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταύρος Κοντονής προανήγγειλε πριν μερικές ημέρες πως με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί, θα απαγορεύονται πλέον οι δανεικοί ποδοσφαιριστές όμως θα δημιουργηθούν δεύτερες ομάδες που θα μετέχουν σε χαμηλότερα πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει ήδη έτοιμη μια 2η ομάδα αφού μόνο φέτος οι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του αλλά αγωνίζονται δανεικοί είναι 16!

Αρκετοί από αυτούς βρίσκονται σε συλλόγους του εξωτερικού όπως οι Μανιάτης και Αυλωνίτης ωστόσο οι περισσότεροι βρίσκονται εντός συνόρων. Ο Μάρκο Σίλβα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Κυπέλλου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει ενα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, κόβοντας εκτός από τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο ίδιος για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αρκετούς και απ' όσους έχουν δοθεί δανεικοί.

Μανιάτης, Γιαννιώτας, Μπέρτος, Γούτας, Μπεν, Τζανδάρης, Νίκολας Μαρτίνες, Αυλωνίτης, Καραμάνος, Ολαϊτάν, Βέργος, Γιαννιώτης, Στρένζος, Γιάνκοβιτς, Στσέποβιτς, Τζανακάκης είναι οι 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται σε άλλους συλλόγους με τη μορφή δανεισμού ενώ υπάρχουν αυτή την στιγμή τουλάχιστον τέσσερις ενδεκαδάτοι παίκτες της ομάδας για τους οποίους υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού.

Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σαλίνο και Ομάρ δεν αποκλείεται να βρεθούν εκτός Ελλάδας από το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει η εισήγηση του Μάρκο Σίλβα για τους παίκτες που ο ίδιος επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός δανεικοι μαρκο σιλβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ