Νέα σύλληψη επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη για χρέη 809.000 ευρώ - iefimerida.gr

Νέα σύλληψη επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη για χρέη 809.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας ακόμα επιχειρηματίας απο την Θεσσαλονίκη έπεσε στα χέρια των αρχών για οφειλές προς το Δημόσιο. Πρόκειται για ένας 62χρονο διαχειριστή εταιρίας ξύλινων κατοικιών με έδρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης που φέρεται να είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, ύψους 809.000 ευρώ.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη συνολικά 6 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου ενώ χθες καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 69χρονος επιχειρηματίας ο οποίος χρωστούσε 809.216 ευρώ.

Στο Αυτόφωρο δικάζεται σήμερα ο 51χρονος συνέταιρος του, για οφειλές ύψους 1,1 εκ. ευρώ ενώ προθεσμία τριών ημερών για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του έλαβε από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο ο ιδιοκτήτης των Bodyline Λέον Λεβής.

Τις επόμενες ημέρες θα δικαστεί από το Αυτόφωρο και ο Γιώργος Πετζετάκις, για χρέη 2,1 εκ. Ευρώ, ο οποίος αποδίδει τα χρέη στην οικονομική κρίση ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΣΔΟΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ