Στο ΟΑΚΑ είναι αλλιώς - Το κρίσιμο 3ο παιχνίδι με την Λαμποράλ για τον ΠΑΟ - iefimerida.gr

Στο ΟΑΚΑ είναι αλλιώς - Το κρίσιμο 3ο παιχνίδι με την Λαμποράλ για τον ΠΑΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα την Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ (21:15, NovaSports 2) με αποκλειστικό στόχο την νίκη που θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο του Final Four στο Βερολίνο.

Το πρώτο βήμα της αντεπίθεσης θέλει να κάνει απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την Λαμποράλ Κούτσα (21:15, Novasports 2)στο 3ο παιχνίδι της σειράς των πλέι-οφ.

Τα πρώτα δύο παιχνίδια στην Ισπανία κατέληξαν στα χέρια των παικτών της Λαμποράλ Κούτσα. Το 2-0 δίνει ένα σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 του Βερολίνου αφού ποτέ στην ιστορία της διοργάνωσης, ομάδα δεν κατάφερε να γυρίσει όντας δύο νίκες πίσω στη σειρά.

Ωστόσο η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο 2ο παιχνίδι, το οποίο κατάφερε να πάει στην παράταση με το εκπληκτικό τρίποντο του Διαμαντίδη, δίνει τις ελπίδες για την ανατροπή.

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε να μειώσει σε 2-1 και να οδηγήσει το ζευγάρι σε 4ο παιχνίδι, το οποίο επίσης θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και το τριφύλλι θα έχει την συμπαράσταση περίπου 20,000 φίλων του αφού τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν την περασμένη Πέμπτη.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμποράλ ήρθε στην Αθήνα έχοντας τους Χάνγκα και Κοζέρ όμως ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δήλωσε πως δύσκολα θα αγωνιστούν στο 3ο παιχνίδι αφού δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις που ένιωθαν.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Όλεγκ Λάτισεβς (Λετονία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός λαμποραλ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ