Θέλει μεταγραφή – Ολα τα δεδομένα για τον Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Θέλει μεταγραφή – Ολα τα δεδομένα για τον Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο φαίνεται πως νιώθει να ήρθε η ώρα για τη μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού, ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Είναι δεδομένα ένας από τους βασικούς συντελεστές των καλών εμφανίσεων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Ένας τερματοφύλακας, ο οποίος τόσο για την αγωνιστική του κατάσταση όσο και για τη συμπεριφορά του, έχει εισπράξει το χειροκρότημα όλων των Ελλήνων φιλάθλων.

Ηταν θέμα συζήτησης και πέρυσι το καλοκαίρι. Με τις Λίβερπουλ και Ιντερ να βρίσκονται στο κυνήγι της απόκτησής του. Ωστόσο οι συζητήσεις έμειναν σε φιλολογικό επίπεδο, επίσημη πρόταση δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία του Ολυμπιακού και έτσι ο Ρομπέρτο παρέμεινε για μια ακόμη σεζόν στους ερυθρόλευκους.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο στο λιμάνι και όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Live Sport», φέρεται να έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό μια συνεργασία το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να πάρει μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού.

Ο Ρομπέρτο μπορεί σε κάποια κρίσιμα παιχνίδια φέτος να μην είχε την παρουσία που ίσως περίμεναν οι φίλοι της ομάδας όμως είναι γενικά αποδεκτό πως πρόκειται για έναν γκολκίπερ, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κυριαρχία των ερυθρόλευκων.

Δεν αποκλείεται ο Ρομπέρτο να επιζητεί μια επιστροφή στην Ισπανία προκειμένου να είναι και κοντά στα παιδιά του αφού από την ημέρα του χωρισμού με τη σύζυγό του, Μάρτα, δεν έχει καθημερινή επαφή μαζί τους.

Αν πάντως ο Ολυμπιακός δεχθεί μια πρόταση, η οποία θα τον καλύπτει οικονομικά, τότε δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του Ρομπέρτο, ο οποίος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα τον επαγγελματισμό του αλλά και το ακέραιο του χαρακτήρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπέρτο Ολυμπιακός μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ