Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποφασίζει και για τη μόδα -Απαγόρευσε τα τζιν και τα σκουλαρίκια - iefimerida.gr

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποφασίζει και για τη μόδα -Απαγόρευσε τα τζιν και τα σκουλαρίκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι τρέλες που σκέφτεται και διατάζει ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν, αφού τώρα αποφάσισε και για το ποιες θα είναι οι τάσεις της μόδας.

Γι αυτό απαγόρευσε τα τζιν στους πολίτες, όπως μεταδίδουν ιαπωνικά ΜΜΕ, ενώ ταυτόχρονα δεν εγκρίνει και τρυπήματα στα αυτιά για σκουλαρίκια ανεξαρτήτως φύλου.
Μάλιστα προκειμένου να μην υπάρξουν παραβάτες, οι πολίτες θα τελούν υπό παρακολούθηση από πιστούς νεαρούς φίλους του καθεστώτος του Κιμ Γιονγκ Ουν και όποιος συλλαμβάνεται να παραβαίνει τον νόμο θα τιμωρείται σκληρά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εφημερίδα «Daily Telegraph» ο νόμος έχει πανεθνική ισχύ, ωστόσο επικεντρώνεται περισσότερο στις επαρχίες Χαμγιόνγκ και Γιάνγκανγκ. Και αυτό γιατί αμφότερες βρίσκονται κοντά στα σύνορα με την Κίνα και ο Βορειοκορεάτης ηγέτης θεωρεί πως οι εν λόγω περιοχές είναι εκτεθειμένες στη «δυτική επιρροή και μόδα».

,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Γιονγκ Ουν μόδα τζιν σκουλαρίκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ