Το «χλωμό» μέλλον του Πογιέτ στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Το «χλωμό» μέλλον του Πογιέτ στην ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αποτέλεσμα της Λιβαδειάς ήταν το... κερασάκι στην πικρή τούρτα που γεύονται στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα.

Μετά τα «μέλια» αρχές του 2016 με τις νίκες στα ντέρμπι, η ομάδα αγωνιστικά έχασε τον ενθουσιασμό, παρουσίασε με υποδεέστερους αντιπάλους τεράστιες αδυναμίες, η ρέντα χάθηκε και μαζί και το καλό κλίμα για να τα αντικαταστήσει μια αγωνιστική κατρακύλα. Τα αποδυτήρια εδώ και καιρό... φωνάζουν για το πρόβλημα και η διαχείριση του Γκουστάβο Πογιέτ το μεγιστοποιεί αντί να το καλύπτει.

Σήμερα συναντήθηκε ο μάνατζερ του Ουρουγουανού τεχνικού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αν όλα ήταν διαφορετικά θα μπορούσαμε να μιλάμε ήδη για συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει διότι υπάρχει προβληματισμός. Και της διοίκησης για τον Πογιέτ και την δουλειά του και του ίδιου του προπονητή που «ψάχνεται» στην Βρετανία όπου υπάρχουν φήμες για πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι δύο πλευρές μίλησαν για το «αύριο», αλλά συμφωνία δεν υπάρχει. Διότι εκκρεμούν οι δύο ημιτελικοί με τον Ατρόμητο που θα κρίνουν τον στόχο του Κυπέλλου και τα ματς των πλέι οφ που θα κρίνουν τον στόχο του Champions League. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι καθημερινά κοντά στην ομάδα και η εικόνα του χθες στην Λιβαδειά ήταν... 1000 λέξεις.

Εν ολίγοις υπάρχουν «ανοιχτά» ζητήματα, αλλά οι καλά γνωρίζοντες το θέμα εντός «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κάνουν λόγο για ένα... περίεργο κλίμα. Το οποίο όσο περνά ο χρόνος και δεν λύνεται, τόσο οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Πογιέτ στην ΑΕΚ μειώνονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ πογιετ Μελισσανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ