Χανιά: Τα πακέτα που έλαβαν ήταν γεμάτα όπλα -Σύλληψη 2 ατόμων - iefimerida.gr

Χανιά: Τα πακέτα που έλαβαν ήταν γεμάτα όπλα -Σύλληψη 2 ατόμων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην σύλληψη δύο ατόμων 29 και 31 ετών προχώρησε σήμερα η αστυνομία στα Χανιά με την κατηγορία της κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

Όπως έκανε γνωστό κατά την παρουσίαση της υπόθεσης ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων Πάρις Χηνόπουλος, οι δύο δράστες συνελήφθησαν, καθώς ήταν αποδέκτες από μεταφορική εταιρεία δύο δεμάτων τα οποία περιείχαν όπλα.
Μέσα στα δέματα σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- Έντεκα πιστόλια, έξι περίστροφα, καθώς και τέσσερις γεμιστήρες πιστολιού, τρεις γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου τύπου Καλάσνικοφ και διάφορα τμήματα πολεμικού τυφεκίου τύπου Καλάσνικοφ .
Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση ο 29χρονος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια.
Στην συνεχή προσπάθεια των διωκτικών αρχών για πάταξη και περιορισμό κάθε μορφής παραβατικότητας αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση της υπόθεσης ο γενικός περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Ανδρέας Δασκαλάκης.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ