Λαγκάρντ για Ελλάδα: Θέλουμε ρεαλιστικά μεγέθη και όχι φαντασίες - iefimerida.gr

Λαγκάρντ για Ελλάδα: Θέλουμε ρεαλιστικά μεγέθη και όχι φαντασίες

 Aris Oikonomou / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρεαλιστικά μεγέθη και βιωσιμότητα χρειάζονται η ελληνική οικονομία και το χρέος, υποστηρίζει η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία παραμένει σταθερή όσον αφορά την στάση του ΔΝΤ απέναντι στην Ελλάδα.

«Λέμε ότι τα μεγέθη πρέπει να είναι ρεαλιστικά. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρατραβηγμένες και φανταστικές υποθέσεις για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας», ανέφερε η επικεφαλής του Ταμείου, μιλώντας στο γερμανικό σταθμό ARD.

«Πρέπει επίσης να δούμε πραγματικά μέτρα, που θα εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση και θα αποκαταστήσουν την ελληνική οικονομία», προσέθεσε και κατέληξε:

«Το τρίτο – μιλάμε για μια πρόταση με τρία σκέλη - πρέπει το χρέος να είναι βιώσιμο. Αν συνδυαστούν αυτά τα τρία τότε, χρειάζεται ελάφρυνση χρέους για την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστίν Λαγκάρντ Ελλάδα χρέος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ